Remarketing, możliwości ustawień

  • Wszyscy użytkownicy bez trasakcji
  • Wszyscy użytkownicy bez realizacji celu
  • Przypomnienie po 30 dniach (po porzuceniu transakcji)
  • Przypomnienie po 30 dniach (po nie zrealizowaniu celu)
  • Remarketing po 4 dniach

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s